AZ ÜZEMELTETŐ ADATAI

Az üzemeltető neve: Kátai-Plus Kft.

Az üzemeltető székhelye és számlázási címe: 5900 Orosháza, Thököly u. 36.

Az üzemeltető cégjegyzékszáma: 04 09 006081

Az üzemeltető adószáma: 13134527-2-04

AZ ÜZEMELTETŐ ELÉRHETŐSÉGE

Telefon: +36 68 410 505

E-mail: office@k-plus.hu

 AZ ÜZEMELTETŐ WEBOLDALÁNAK TARTALMA, FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEI

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat vagy más írott anyagokat a Kátai-Plus Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A Kátai-Plus Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalának látogatása egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

  • A Kátai-Plus Kft. weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Kátai-Plus Kft. jogosult.
  • A Kátai-Plus Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni vagy tárolni. A Kátai-Plus Kft. azonban hozzá járul ahhoz, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait elektronikus adattárolón tárolja vagy kinyomtassa.
  • A Kátai-Plus Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átalakítsa, illetve a weboldal elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. A Kátai-Plus Kft. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy probléma mentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Kátai-Plus Kft. kifejezetten kizárja.
  • A Kátai-Plus Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, tárolt, megosztott, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Kátai-Plus Kft. weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.